· 

Heel september gratis Freerunnen tijdens Jeugd in Beweging!

Na de zomervakantie start het project ‘Jeugd in Bewegen’ van de gemeente Kampen. Basisschoolleerlingen in de gemeente Kampen kunnen heel september gratis kennis maken met freerunning. Lees verder om je aan te melden.

 

Freerunnen is ontzettend populair. Inmiddels hebben ruim 30 leerlingen zich via www.sportpas.nl/kampen opgegeven voor deze spectaculaire gymsport. Speciaal daarom is er een extra trainingsuur opgezet. De vier kennismakingstrainingen zijn op vrijdag 7, 14, 21 en 28 september van 17.00 tot 18.00 uur in gymzaal de Noordweg (adres: Noordweg 90, Kampen – tegenover de kerk). De lessen van 18.00 tot 19.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur zitten inmiddels vol.

 

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie of jezelf aanmelden? Klik dan snel op onderstaande link, je komt dan direct op de informatiepagina voor freerunning:

We hopen je, misschien wel samen met je vrienden te zien bij de eerste training op 7 september. Tot dan!