· 

Free Running heeft met succes meegedaan aan Jeugd in Beweging

Free Running heeft met succes meegedaan aan Jeugd in Beweging. Bijna dertig kinderen hadden zich aangemeld voor een serie proeflessen.

 

De scholieren die zich hadden aangemeld, mochten allemaal vier keer meedoen. Zo konden ze zelf kijken of de sport iets voor hen zou zijn. De kinderen hebben in elk geval een hoop plezier gehad. Marijn de Jong, de vaste trainer Free Running van RKDOS gaf de lessen voor Jeugd in Beweging, samen met Nick Fennema. Als slokakkoord was er nog een saltotraining, ook toegankelijk voor leden van RKDOS. Daar hebben twintig kindern aan meegedaan. 

 

Jeugd in Beweging is een project van de gemeente Kampen dat kinderen uit de bovenbouw van de basisscholen kennis wil laten maken met diverse sporten. Free Running stond dit jaar voor het eerst  op het programma.