· 

Alle clubactiviteiten stilgelegd

Beste leden, ouders, leiding en vrijwilligers,

 

Vanmiddag zijn er nieuwe maatregelen tegen verspreiding van het corona virus in Nederland afgekondigd door de regering. Deze zijn door de KNGU en het NOC*NSF doorvertaald naar concrete adviezen en maatregelen voor sportverenigingen.

 

Op advies van KNGU en NOC-NSF heeft het bestuur besloten alle clubactiviteiten (trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen enzovoort) t/m 31 maart 2020 voorlopig niet door te laten gaan. Dit is in lijn met het advies van RIVM. Deze maatregel gaat in vanaf vrijdag 13 maart.

 

We begrijpen dat dit besluit veel impact heeft op onze sporten en de voorbereidingen van veel sporters en vrijwilligers. Vanwege de volksgezondheid zijn we echter genoodzaakt de richtlijnen van de Rijksoverheid , het RIVM en het advies van NOC*NSF op te volgen.

 

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn dan zullen deze gecommuniceerd worden.

 

Houd ook de site van RKDOS in de gaten voor het laatste nieuws.

 

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

 

Eric Koek

Voorzitter RKDOS