· 

Steun de kwekers!

RKDOS en Huisje Boompje Plantje slaan de handen symbolisch in één met de actie ‘Steun de kwekers!’

 

In deze tijd is samenwerken van groot belang. En met de gedachte van iets leuks doen voor onze RKDOS leden en haar gezinnen, families, buren en/of vrienden, én ook voor het lokale bedrijfsleven, hebben wij een unieke actie opgezet met de meiden van ‘Huisje Boompje Plantje’ in Kampen. Kijk op www.ingroen.nl/RKDOS.

 

Wat?

Een planten- en bloemenverkoopactie die de kwekers, Huisje Boompje Plantje en de verschillende afdelingen binnen RKDOS steunen. Geheel vrijblijvend en uiteraard zonder enige verplichting denken wij dat het leuk is om huis en tuin op te vrolijken of een bloemetje te kopen voor iemand die je lief hebt. Met deze actie steun je drie partijen en jouw aandeel komt mede ten goede aan de door jou gekozen afdeling binnen RKDOS. 

 

Hoe?

Huisje Boompje Plantje heeft in samenwerking met de kwekers en ons een drietal producten uitgekozen die jij kunt bestellen tegen een sterk gereduceerd tarief. Leuk voor in je eigen huis of tuin óf om in deze tijd cadeau te geven. En nog leuker: de bezorging wordt door Huisje Boompje Plantje geregeld en er zijn geen bezorgkosten aan verbonden! (Let op: bezorging alleen in de gemeente Kampen, Zwolle, Noordoostpolder, Urk, Dronten en Lelystad).

 

Bestellen?

Ga naar de speciale RKDOS-actiepagina www.ingroen.nl/RKDOS en kies zelf uit wat en voor wie je iets wilt bestellen. Deel de link gerust met vrienden, familie en andere geïnteresseerden. Bijvoorbeeld in WhatsApp of per e-mail. Bestel jijzelf voor een ander, vul dan de NAW-gegevens van die persoon in waar het bezorgd mag worden, maar gebruik jouw eigen e-mailadres en telefoonnummer voor de betaling.

 

Bestellen kan tot en met aanstaande dinsdag 21 april 11.00 uur. Bezorging volgt op woensdag 22 tot en met vrijdag 24 april. 

 

Veel plezier met uitzoeken en veel dank voor je bestelling.