· 

ONLINE CLINIC - Palm Spin

Hoi, leuk dat je er weer bent!

De volgende truc die we je willen leren is de Palm Spin. We doen hem voor op een kast, maar thuis zoek je natuurlijk gewoon een muurtje en liefst een die niet te hoog is. Een bank zagen we eerder ook al voorbij komen :)

  • Je rent schuin van links op een muurtje af (je hebt het muurtje dus links van je).
  • Je zet je linkerhand met de duim naar beneden op de rand en je rechterhand met de duim omhoog. Je zet met twee voeten af.
  • Eerst spring je met een lichte draai op het muurtje waarbij je je linkerarm omhoog haalt, zodat je niet met je benen ertegenaan springt en je houdt je benen aan de linkerkant van je rechter draaiarm.

Nu ga je je evenwicht met deze truc verkennen door dit vaak te herhalen. Je draait steeds verder tot je bijna weer aan dezelfde kant van het muurtje kunt landen. Je zult zien dat je het steeds net niet haalt. Als je op dit punt bent, moet je met de arm waarmee je draait meer in de richting gaan leunen waar je vandaan komt, hoe meer je in leunt hoe beter de palmspin zal gaan.

 

We zien graag weer filmpjes verschijnen! Het leukste filmpje zetten we volgende week op deze site.

 

Zet 'em op en tot volgende week!