· 

Seizoen 2021-2022 van start!

Vandaag, dinsdag 31 augustus, is het nieuwe seizoen van start gegaan! Trainer Thijs maakte er de eerste trainingen een feestje van in de gymzaal van het Pieter Zandt in IJsselmuiden. We zagen een heel aantal nieuwe gezichten, en daar worden we altijd blij van. Vrijdag hervatten we de trainden aan de Noordweg in Kampen!

 

Overigens is er genoeg ruimte voor nog meer nieuwe gezichten, dus als je nieuwsgierig bent, geef je dan vooral op voor een proefles!

 

Hier alvast een paar foto's. Volgende week weer!

 

 

 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.