· 

Weer binnen sporten!

Beste leden, ouders, verzorgers, leiding en vrijwilligers,

 

Vorige week in de persconferentie is aangekondigd dat de volgende fase van versoepelingen onder voorbehoud woensdag aanstaande in zal gaan. De coronacijfers gaan de goede kant op waardoor maandagmiddag is besloten dat de aangekondigde versoepelingen door kunnen gaan. Dit is fantastisch nieuws: we mogen weer binnen sporten!

 

We zijn blij met deze versoepelingen maar hebben nog wel te maken met diverse regels en kaders. De belangrijkste zijn de maximale groepsgrootte binnen en het nog niet mogen geven van groepslessen. Ook dienen 18+ leden 1,5 meter afstand tot elkaar en tot andere leden te houden. 

 

Het is mooi om te zien dat de leiding, commissies en het bestuur na de persconferentie van vorige week gelijk aan de slag gegaan zijn met de doorvertaling van deze versoepelingen naar het sporten binnen onze vereniging. Hierbij zijn adviezen en richtlijnen meegenomen van NOC*NSF, KNGU en de gemeente (inclusief de veiligheidsregio). 

 

De details zullen per afdeling door de trainers/commissie gecommuniceerd worden naar de groepen.

 

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn dan zullen deze gecommuniceerd worden.

Houdt ook de site van RKDOS in de gaten voor het laatste nieuws.

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens het bestuur,

 

Eric Koek

Voorzitter RKDOS