· 

Corona lesrooster Freerunning

Vanaf zondag 28 november is het niet meer mogelijk om na 17 uur nog trainingen te geven. Dit betekent dat zowel de dinsdag- als vrijdagtrainingen vervallen. 

 

Superjammer natuurlijk, maar ter compensatie willen we het volgende aanbieden: de doordeweekse groepen van 8 - 11 jaar mogen op zondagochtend de training van 10 tot 11 uur in sporthal De Reeve volgen. De groepen van 12+ jaar zijn tussen 11 en 12 uur welkom.

 

Dat dit niet voor iedereen een oplossing is, begrijpen we. We hopen op jullie begrip dat dit voor nu het beste is wat we aan kunnen bieden.

 

Zondag 5 December gaan we hiermee beginnen. De speciale Sint editie komt hierdoor te vervallen. Alhoewel niet verboden, leek het ons geen goed idee onder deze omstandigheden grote groepen bijeen te brengen. Zodra het weer kan gaan we andere leuke events bedenken!

 

Let op: de trainingen vinden nu dus niet plaats in de turnhal maar aan de andere kant van het complex, sporthal De Reeve.

 

 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.