· 

Nieuwe maatregelen per zondag 28 november

Beste leden, ouders, verzorgers, leiding en vrijwilligers,

 

Afgelopen vrijdag 26-11 zijn in de persconferentie nieuwe maatregelen aangekondigd. Ook RKDOS wordt verplicht om zich te houden aan deze nieuwe maatregelen. 

 

De nieuwe maatregelen komen neer op het vanaf 17:00 moeten sluiten van alle sportaccommodaties. Omdat er binnen RKDOS diverse groepen zijn die sporten na 17:00 levert dat direct uitdagingen op. Vrijdagavond al zijn de diverse afdelingen aan de slag gegaan om met verschuivingen van lessen, het bundelen van lessen, etc. het sporten zo veel als mogelijk door te laten gaan. Hierin is RKDOS afhankelijk van de gemeente, die zal zich hierin flexibel op moeten stellen. Daarnaast is RKDOS niet de enige vereniging die zal willen schuiven met lessen. Maandag zal deze communicatie met de gemeente opgestart worden. 

 

De diverse details rondom de aanpassing van lessen zal per afdeling opgepakt worden, ook de communicatie hierover zal uit de afdelingen komen.

 

 

Naast deze nieuwe maatregel gelden de reeds bekende maatregelen onverminderd:

  • Heb je corona gerelateerde klachten? Blijf thuis en laat je testen;
  • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals:  neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
  • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie;
  • Schud geen handen;
  • Houd buiten het sporten om 1,5m afstand
  • Draag een mondkapje buiten het sporten
  • Sporters van 18 jaar en ouder dienen een geldige QR code te laten zien
  • Kinderen dienen bij de deur afgezet en opgehaald te worden, ouders/verzorgers mogen de sportaccommodaties niet betreden

 

We hopen op uw begrip en flexibiliteit en hopen dat iedereen spoedig weer kan komen sporten op de reguliere uren.

 

Houdt ook de site van RKDOS in de gaten voor het laatste nieuws.

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens het bestuur,

 

Eric Koek

Voorzitter RKDOS