· 

RKDOS Christmas Cup – gezellig en sportief ondanks corona

RKDOS Turnen Dames heeft afgelopen zaterdag een wedstrijd georganiseerd in het Turncentrum Kampen. Alle jonge sporters sporten dagelijks met elkaar dus konden en mochten zij onderling een wedstrijd aangaan. Bij deze wedstrijd mochten helaas nog geen ouders aanwezig zijn. De organisatie had er alles aan gedaan om de sporters toch een mooie wedstrijd te bezorgen, nu het officiële wedstrijdseizoen tijdelijk stil ligt.  

 

Het turncentrum kampen was tijdelijk versierd met allerlei kerstattributen en er heerste een leuke gezellige sfeer met leuke muziek en allerlei versnaperingen. Per leeftijdscategorie en moeilijkheidsgraad konden prijzen gewonnen worden en er werd dus fanatiek maar sportief gestreden. Volgend jaar komt er zeker een vervolg. Hopelijk dan ook met een enthousiast publiek.