· 

'Old Skool': Grote Uitvoering 2023

Zaterdag 1 juli 2023 is het eindelijk zover. Dan gaan wij weer twee mooie uitvoeringen geven in Sporthal De Reeve te Kampen met de titel: “Old Skool”. Je krijgt via de leiding te horen of je zoon/dochter deelneemt aan de middag- of avondvoorstelling. Ook dit jaar doen de deelnemers niet automatisch aan beide voorstellingen mee.

 

Show 1: middaguitvoering

1 juli aanvang 14.30 (zaal open 14.00) eind +/- 17.00

 

Show 2: avonduitvoering

1 juli aanvang 19.30 (zaal open 19.00) eind +/- 22.00


 

Omdat we veel publiek verwachten hebben we een aantal spelregels opgesteld om de kaartverkoop soepel te laten verlopen.

 

Voor deze uitvoeringen kan je eerst alleen kaarten bestellen in de voorverkoop. De kosten per kaartje bedragen € 7,-. Om ieder lid evenveel kans te geven om kaartjes te bemachtigen, zijn de eerste twee kaartjes, die je bestelt gegarandeerd voor jou. Voor meerdere leden uit één gezin geldt: maximaal 4 kaartjes per gezin. Mocht je meer dan deze gegarandeerde kaartjes willen bestellen, dan gelden de volgende spelregels:

  • Je vult het aantal kaartjes dat je wilt bestellen in. Je vult eveneens je telefoonnummer en email adres in.
  • Voor alle bestelde kaarten geldt dat aan niet volledig ingevulde en onleesbare stroken geen kaarten toegekend worden.
  • Eveneens geldt dat wanneer je minderjarig bent je ouders/voogd moeten tekenen voor akkoord. Wanneer je gebruik wilt maken van rolstoelplaatsen of om dringende reden aan het gangpad wilt zitten, dan kan je dit op de onderstaande strook aangeven (inclusief de reden). We proberen hier uiteraard zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Bestellen kan tot uiterlijk vrijdag 14 april.

 

De kaarten kunnen betaald (bij voorkeur met PIN) en opgehaald worden op 3 momenten:

  • IJsselmuiden: vrijdag 2 juni 16.30 – 18.00 Sporthal de Oosterholthoeve
  • Kampen: zaterdag 3 juni 10.00 – 12.00 Kantine RKDOS*
  • Kampen: Donderdag 8 juni 19:00 – 21:00 Kantine RKDOS*

*ingang turncentrum achter sporthal de Reeve

 

We proberen zoveel mogelijk iedereen het aantal bestelde kaartjes te geven, maar we kunnen helaas niet garanderen dat je alle kaartjes krijgt. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd terecht bij je leiding of bij de uitvoeringscommissie. Succes alvast met de voorbereidingen en tot 1 juli!