50+

Bewegen voor ouderen? Dat kan bij RKDOS. Als je beweegt, voel je je fitter, meer ontspannen en je ontmoet nieuwe mensen. De vereniging heeft diverse programma’s gericht op mensen die de vijftig zijn gepasseerd.

 

 

Sportmix 55+ 

Dit programma draait om bewegen, in een groep voor mannen en vrouwen. Conditie en kracht komen aan bod met spierversterkende oefeningen, sport en spel. Volleybal is onderdeel van het programma, net als behendigheidscircuits, badminton, zaalhockey en andere balspelen voor groepen. De les begint met een warming up en eindigt met een cooling down met rek- en ontspanningsoefeningen. Meedoen kan in je eigen tempo. Tijdens het uurtje Sportmix 55+ draait het niet alleen om lichaamsbeweging, maar ook om gezelligheid.

 

Wil je kijken of sportmix 55+ iets voor je is? Volg dan gratis twee proeflessen. Daarvoor kun je contact opnemen met de trainer van de groep.

 

 

Sportief in Balans 50+

Dit programma is specifiek voor vrouwen. Opwarming van spieren met gecombineerde loop -en stapvormen zijn een belangrijk onderdeel van dit programma. Bij spierversterkende oefeningen kun je denken aan circuits, spel of bewegen op muziek. Ademhalings- en ontspanningsoefeningen, oefeningen voor conditie en uithoudingsvermogen komen ook aan bod. Samen actief bezig zijn, in een gezellige groep en dan fitter worden in je eigen tempo en niveau? Dat is de kern van dit programma.

 

Soms sport de groep buiten de zaal, bij warm weer bijvoorbeeld. Dat kan in de vorm van fietsen, wandelen of een circuit in de buitenlucht. Eens per jaar drinken de vrouwen samen koffie op een andere locatie. Wie belangstelling heeft  voor Sportief in Balans 50+  bij RKDOS kan 2 gratis proeflessen volgen. U kunt daarvoor contact opnemen met de trainer. 

 

Wil je kijken of Sportief in Balans 50+ iets voor je is?

Volg dan gratis twee proeflessen.


Leiding

Irene Ramaker  038-3323310

Daphne Best

Alie van Dijk


Lestijden

Zaal

Dag

Tijd

Categorie

Leiding

Lelystraat

maandag

20:00 - 21:00

Sportief in balans 50+ dames

Daphne Best

Ichtus College

woensdag

19:15 - 20:15 

Sportief in balans 50+ dames

 

Lelystraat

dinsdag

20:00 - 21:00

sportmix 55+ dames en heren

Alie van Dijk
Cellesbroek

woensdag

13:15 - 14:15

sportmix 55+ dames en heren

Irene Ramaker
Cellesbroek

woensdag

14:30 - 15:30

sportmix 55+ dames en heren Irene Ramaker
Ichtus College woensdag 20:15 - 21:15 sportmix 55+ dames en heren  

Ichtus College

Jan Lighthartstraat, Kampen

Gymzaal Lelystraat

Lelystraat 1, 8265BA Kampen

Sporthal Cellesbroek

Akelei 2, 8265KD Kampen