Jolly Jumpers

Vliegen, springen, op elkaar vallen. Een spetterende show neerzetten. Daar staan de Jolly Jumpers uit Kampen garant voor. Deze springgroep treedt geregeld op met wervelende shows, geschikt voor een divers publiek. Alles draait om springen: mooie sprongen, moeilijke sprongen of opzettelijk mislukte sprongen.

 

De Jolly Jumpers omvat een groep jonge, professionele en ambitieuze mannen met een hoop springervaring. Voor hun shows maken ze gebruik van minitrampolines, kasten, dikke en dunne maten. De springers draaien salto’s en dubbele salto’s alsof het niets is, maken zweefrollen, bouwen menselijke muurtjes en vallen op elkaar, over elkaar en door elkaar. De ‘komische kast-act’ is het paradepaardje van de Jolly Jumpers. Uitgangspunt is het publiek het gevoel geven dat alles misloopt. Dat is natuurlijk niet zo. Elke salto, elke ogenschijnlijk mislukte buiteling is doordacht en wordt volgens een uitgekiend plan gemaakt.

 

 

Voor elke gelegenheid, voor elk podium heeft de Jolly Jumpers een passende demonstratie. Ze treden geregeld op bij feesten en partijen en toeren in de zomer langs campings om kampeerders te trakteren op een wervelende springdemonstratie. De duur van een show varieert van een kwartier tot een uur. Kwaliteit en veiligheid zijn belangrijke uitgangspunten. De Jolly Jumpers maken dan ook heel wat trainingsuren om het hoge niveau van hun springnummers op peil te houden.

 

Demonstratiespringen met minitrampolines, kasten en matten is nog altijd een bijzonderheid. De komische act van de Jolly Jumpers is uniek, het is een opvallend nummer dat eigenlijk heel Nederland zou moeten zien. De Jolly Jumpers van nu zijn niet de Jolly Jumpers van vroeger. Ze zijn ‘the next generation’, opvolgers van een groep springers die jarenlang opzien baarde in binnen- en buitenland met hun bijzondere springdemonstraties.

 

 

meer informatie vindt u in de link hieronder.

 

www.jollyjumperskampen.nl