Turn FUN

TurnFun (5-8 jaar)

Bij de TurnFun word er spelenderwijs kennisgemaakt met het turnen. Er word altijd begonnen met een warming up in spel- of dansvorm, om zo de spieren warm te maken. Daarna gaan de meisjes bezig met de basiselementen van het turnen. De les wordt afgesloten met een spelmoment. Ieder meisje kan op haar eigen niveau mee doen, omdat er hier rekening word gehouden met dat niet iedereen gelijk is. Mocht uw dochter het goed doen, kunnen we u vragen of ze een keer bij de TurnFun Plus of Selectie mag komen proefdraaien. Mochten zij dat niet willen, dan kunnen zij na de leeftijd van 8 jaar, doorstromen naar de recreatiegroepen. 

 

De TurnFun is bedoeld voor meisjes in de leeftijd van 5 tot 8 jaar. De les is op vrijdag van 14:45 - 15:45 uur.
Voor iedereen die jonger is dan 5 jaar of op tijd vrij is op vrijdagmiddag, organiseren wij ook een TurnFun uur van 13:45-14:45 uur.

TurnFun Plus (7-10 jaar)

De TurnFun Plus is een groep meisjes die net iets verder zijn dan de TurnFun, maar nog net iets te ver liggen van het Selectie Turnen. Om hun ook te laten turnen op hun eigen niveau, is de TurnFun Plus groep ontwikkeld. Er word dus ook in deze les op spelende wijze kennis gemaakt met de turnsport, maar worden hier al wat moeilijkere elementen geoefend. 

 

Turnfun

 

Mocht uw dochter al 8 jaar zijn, dan kunt u haar direct opgeven voor de TurnFun Plus. Is ze nog jonger dan 8 jaar, dan vragen we u uw dochter eerst aan te melden voor de TurnFun. 

 

Vanuit daar kunnen we dan verder kijken wat het meest geschikt is voor uw dochter. Mocht uw dochter het goed doen, kunnen we u vragen of ze een keer bij de Selectie mag komen proefdraaien. Mochten zij dat niet willen of niet in aanmerking komen, dan kunnen zij na de leeftijd van 10 jaar, doorstromen naar de recreatiegroepen. 

 

De TurnFun Plus groep is bedoeld voor meisjes in de leeftijd van 7 tot 10 jaar. De les is op donderdag van 15:00 - 16:00 

Recreatief Turnen / TurnFun (5-10 jaar)

Vanwege de grote animo voor TurnFun, hebben wij met veel plezier een extra TurnFun uur georganiseerd!

Deze les gaat onder de noemer: Recreatief Turnen / TurnFun.

 

Deze les vind plaats op dinsdag van 14:30-15:30 uur in de Turnhal van Kampen!

Sta jij dus de hele dag op de kop en wil jij op een leuke manier kennismaken met het turnen? Dan is Recreatief Turnen / TurnFun wat voor jou!

 

Deze les valt ook via de gymafdeling aan te vragen.Trainingstijden TurnFun

Dag Tijd TurnFun uur:
Leiding Locatie:
Dinsdag 14:30-15:30 uur Recreatief Turnen / TurnFun Lindy Koek TurnCentrum Kampen (Horstsingel 3)
Donderdag 15:00-16:00 uur TurnFun PLUS Dewi van Eeden TurnCentrum Kampen (Horstsingel 3)
Vrijdag 13:45-14:45 TurnFun voor iedereen die op tijd vrij is! Dewi van Eeden TurnCentrum Kampen (Horstsingel 3)
Vrijdag 14:45-15:45 TurnFun Joyce Ninaber & Dewi van Eeden TurnCentrum Kampen (Horstsingel 3)

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram