Turn FUN

TurnFun (5-8 jaar)

Bij de TurnFun word er spelenderwijs kennisgemaakt met het turnen. Er word altijd begonnen met een warming up in spel- of dansvorm, om zo de spieren warm te maken. Daarna gaan de meisjes bezig met de basiselementen van het turnen. De les wordt afgesloten met een spelmoment. Ieder meisje kan op haar eigen niveau mee doen, omdat er hier rekening word gehouden met dat niet iedereen gelijk is. Mocht uw dochter het goed doen, kunnen we u vragen of ze een keer bij de TurnFun Plus of Selectie mag komen proefdraaien. Mochten zij dat niet willen, dan kunnen zij na de leeftijd van 8 jaar, doorstromen naar de recreatiegroepen. 

 

De TurnFun is bedoeld voor meisjes in de leeftijd van 5 tot 8 jaar. De les is op vrijdag van 14:45 - 15:45

Het kan zijn dat deze groep vol zit. Dan komt u op een wachtlijst te staan of kunt u uw dochter aanmelden voor selectie en turnfun plus (mits in aanmerking komen) of recreatieve gym. 

TurnFun Plus (7-10 jaar)

De TurnFun Plus is een groep meisjes die net iets verder zijn dan de TurnFun, maar nog net iets te ver liggen van het Selectie Turnen. Om hun ook te laten turnen op hun eigen niveau, is de TurnFun Plus groep ontwikkeld. Er word dus ook in deze les op spelende wijze kennis gemaakt met de turnsport, maar worden hier al wat moeilijkere elementen geoefend. 

 

Mocht uw dochter al 8 jaar zijn, dan kunt u haar direct opgeven voor de TurnFun Plus. Is ze nog jonger dan 8 jaar, dan vragen we u uw dochter eerst aan te melden voor de TurnFun. 

 

Vanuit daar kunnen we dan verder kijken wat het meest geschikt is voor uw dochter. Mocht uw dochter het goed doen, kunnen we u vragen of ze een keer bij de Selectie mag komen proefdraaien. Mochten zij dat niet willen of niet in aanmerking komen, dan kunnen zij na de leeftijd van 10 jaar, doorstromen naar de recreatiegroepen. 

 

De TurnFun Plus groep is bedoeld voor meisjes in de leeftijd van 7 tot 10 jaar. De les is op donderdag van 15:00 - 16:00 Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram