Dans

Dansen bij RKDOS

Elke les beginnen we met lekker veel bewegen op muziek, waarbij het hele lichaam wordt gebruikt, zodat we goed warm worden. Na het opwarmen van de spieren gaan we rekken en strekken en vervolgens doen we kracht en techniekoefeningen. Hierbij werken we o.a. aan een goede lichaamshouding, een goede conditie en het aanleren/verbeteren/automatiseren van danstechnieken. Hierna is het dan echt tijd om te gaan dansen! De leidster van de groep bedenkt de dans en leert deze de groep aan. Het dansplezier van onze leden staat hier centraal. De aangeleerde dans wordt uiteindelijk onder andere uitgevoerd tijdens onze jaarlijkse uitvoering in de Stadsgehoorzaal. 

 

Dans voor het jonge kind

Het plezier in dansen staat bij ons voorop.

In onze jongste groep (3,5 - 6 jaar) beginnen we met 'bewegen op muziek'. Het is vooral belangrijk dat kinderen plezier hebben in het dansen en ze zichzelf durven presenteren. In de hogere groepen komt het accent meer te liggen op conditie, lenigheid, techniek etc.

 

Klachten

Indien er klachten zijn (bijvoorbeeld over de leiding of over de les), is het eerste aanspreekpunt de leidster van de groep zelf. De klacht wordt door de leidster afgewikkeld. De leidster stelt ten aller tijde het bestuur in kennis van de klacht. Mocht de klacht niet naar tevredenheid zijn opgelost dan kan de klacht alsnog bij het bestuur worden neergelegd. Voor algemene zaken kunt u ook mailen naar dans@rkdos.nl

 

Achtergebleven spullen

De leiding is niet verantwoordelijk voor spullen die achterblijven in de kleedkamer of zaal. De achtergebleven spullen worden dus ook niet meegenomen door de leiding, maar achterlaten in de daarvoor bestemde opslagruimte.

 

Volg ons op Instagram


Volg ons op FacebookDance On Stage '22

On the floor! - Alle selecties

 

Dance On Stage - 2022

Dance On Stage '22

Studio 54 - Groep 4/5 IJsselmuiden 

 

Dance On Stage - 2022

Dance On Stage '22

 Modern Basic 11+ 

 

Dance On Stage - 2022Hoofdsponsoren

The Bread Company
Euro Food group

Subsponsoren