Gymnastiek

Rollen en duikelen, lopen en rennen, een bal vangen, klimmen en zwaaien, springen en steunen? Dat kan bij RDOS in lessen gymnastiek. 

 

Gymnastiek staat bekend als de moeder aller sporten. De meeste sporten leggen het accent op een enkel onderdeel, maar gymnastiek pakt ze allemaal mee. Wie zijn sportcarrière begonnen is met gymnastiek, heeft daar later bij andere sporten profijt van. Lenigheid, souplesse en kracht komt overal in terug. Een leven lang.

 

RKDOS heeft gymnastiek voor jong en oud. Voor meisjes en jongens, dames en heren zijn er in Kampen en IJsselmuiden diverse groepen. Bij de jongste kinderen ligt de nadruk op spelvormen en motorische ontwikkeling, bij oudere kinderen gaat de aandacht vooral uit naar souplesse en motoriek. Gymnastiek voor volwassenen draait vooral om fit zijn en fit blijven.

 

Gymnastiek is bij RKDOS bedoeld als recreatie en omvat een uur les per week. Kinderen die meer willen of meer in hun mars hebben, kunnen ook terecht bij de afdelingen turnen heren, turnen dames, springen en/ of freerunning. De vereniging houdt geregeld activiteiten bij speciale gelegenheden. 

 

Wil je kijken of gymnastiek iets voor je is?

Volg dan gratis drie proeflessen.