locaties

Kampen

Turn Centrum Kampen

Horstsingel 3, 8261DB Kampen

De ingang ligt aan de achterzijde van sporthal 'De Reeve'

Turnen Dames, Turnen Heren, Springen, Aerobics, Ouder & Kindgym, Gymnastiek Heren, Volleybal, Freerunning

Almere College

Marinus Postlaan 1, 8264PB Kampen

De ingang gymzaal aan achterzijde complex

Dans, Gymnastiek Meisjes

 


Gymzaal Lelystraat

Lelystraat 1, 8265BA Kampen

Sport 50-plus

Sporthal Cellesbroek

Akelei 2, 8265KD Kampen

Sport 50-plus


Sporthal De Reeve

Horstsingel 1, 8261DB Kampen

Sport 50-plus

Ichtus College

Jan Lighthartstraat, Kampen

Sport 50-plus


Gymzaal Noordweg

Noordweg 92, 8262BW Kampen

Freerunning, Dans

Villa Nova

Bouwkamp 4, 8266 KL Kampen

DansIJsselmuiden

Oosterholthoeve

Oosterholtseweg 11, 8271PS IJsselmuiden

Dans, Gymnastiek meisjes

Gymzaal Erfgenamenstraat

Erfgenamenstraat 1, 8271TT IJsselmuiden

 


Gymzaal Pieter Zandt

Grafhorsterweg 53, 8271CB IJsselmuiden

Gymnastiek jongens, Springen, FreerunningTurn Centrum Kampen

Het Turn Centrum Kampen (TCK) is de belangrijkste accommodatie van RKDOS. Het TCK maakt deel uit van sportcomplex “De Reeve” en omvat onder andere  een professionele trainingshal van 18 x 30 m en een grote verenigingskantine annex instructieruimte. In het sportcomplex De Reeve is ook een “multifunctionele zaal” van 15 x 15 m met daarin een officiële turnvloer.

 

Turncentrum Kampen

Het sportcomplex De Reeve, inclusief TCK, is herbouwd op de fundamenten van het in 2004 afgebrande complex en direct op het nieuwere en hogere kwaliteitsniveau voor sportcomplexen gebracht. Dat geldt ook voor de inrichting van het TCK. Vrijwel alle toestellen voldoen aan de Europese FIG-norm en worden met zorg en deskundigheid op hoog kwalitatief niveau gehouden. Het turncentrum beschikt over een grote open landingskuil gevuld met ca. 75 m3 schuimrubber blokken, waarin turn(st)ers zonder angst voor blessures kunnen landen na hun sprong. Een gedeelte van de turnzaal is voorzien van een vaste indeling met toestellen en matten, terwijl een ander deel met opzet is opengehouden voor een vrije indeling met de overige toestellen waaronder een dubbele en grote trampoline.

 

 

In het TCK bevindt zich ook de verenigingsruimte van RKDOS met een eventueel af te scheiden vergaderruimte. De verenigingsruimte van ca. 80 m2  is primair voor de leden van RKDOS maar wordt ook beschikbaar gesteld voor instructiedoeleinden. De inrichting zal nog verder worden geprofessionaliseerd om het geven van – veelal turn gerelateerde – instructie aan kader en trainers mogelijk te maken. De KNGU maakt met regelmaat gebruik van de accommodatie van RKDOS. De multifunctionele ruimte met turnvloer, tevens geschikt voor acro- en ritmische gymnastiek bevindt zich nabij de turnzaal en is ook binnendoor via het TCK te bereiken. Uiteraard hebben alle zalen dames- en herenkleedkamers en douches.

 

Het sportcomplex De Reeve is eigendom van de gemeente en zij voert het beheer over de sporthal en multifunctionele zaal. RKDOS nam eind jaren 80 het initiatief voor een turnhal en realiseerde in samenwerking met de gemeente Kampen de vorige turnhal in 1991.

Namens de gemeente beheert RKDOS het turncentrum en niet alleen voor de eigen leden.  Alle turnverenigingen uit Kampen, en soms ook van elders, maken wekelijks met veel plezier gebruik van het TCK.

 

Meer info over huur en gebruik van het Turn Centrum Kampen:

 

André Hollander

(RKDOS, commissie beheer TCK)

 telefoon: 06-55753609

e-mail: Hollandertck@gmail.com

 

Meer info over huur en gebruik van Sportcomplex De Reeve en Multifunctionele zaal:

 

Rico Doorn

(Gemeente Kampen)

telefoon: 038-3392999