· 

Nieuwe website in de lucht

Enige tijd geleden werd de website van RKDOS gehackt en aangetast door een virus. Hij moest weggehaald worden en heeft een paar maanden 'under constructie' gestaan.

 

De afdelingen kregen veel vragen in de mailbox over wanneer en waar er getraind werd, over de kosten, proeflessen en hoe lid worden in zijn werk gaat. Dat betekende dat er veel heen en weer gemaild moest worden met lappen tekst. Voor de novices geen inspirerend begin, voor de commissieleden veel extra werk. Bovendien raakte er nog wel eens een stukje correspondentie zoek in de berg, waardoor men soms lang moest wachten en herhaaldelijk een aanvraag moest doen.

 

Na maanden offline geweest te zijn, is RKDOS weer voorzien van een hagelnieuwe website. Een mooie aanleiding voor de verschillende afdelingen om alle informatie eens zorgvuldig na te lopen en te actualiseren.

 

De nieuwe site biedt alle takken van sport een eigen platform waarop informatie gedeeld kan worden, laagdrempelig contact gelegd kan worden en waar ook ruimte is voor fotoverslagen, wedstrijduitslagen etc.

 

Nieuwe website van RKDOS

 

We hopen dat het publiek de digitale weg snel weet te vinden en dat de vereniging zich weer kan richten op waar die ruim honderd jaar geleden voor opgericht is: lekker sporten.