Bestuur · 25. maart 2020
Dit betekent dat er tot 1 juni geen wedstrijden, congressen, (bij)scholingen, festivals, evenementen en toernooien mogen worden georganiseerd.
Bestuur · 20. maart 2020
Alle officiële wedstrijden voor dit seizoen gaan niet meer door. Qua sportieve prestaties betekent dit dus helaas einde seizoen. Over het hervatten van lessen hebben wij nog geen enkel nieuws. Voorlopig geldt een totaal verbod t/m 6 april. Zodra er meer bekend wordt, informeren wij u direct.

Bestuur · 17. maart 2020
Naar aanleiding van de persconferentie van zondag 15 maart zijn wij verplicht om al onze activiteiten te staken tot en met 6 april 2020. Dit is een verlenging van de eerder genoemde termijn.
Bestuur · 12. maart 2020
Op advies van KNGU en NOC-NSF heeft het bestuur besloten alle clubactiviteiten (trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen enzovoort) t/m 31 maart 2020 voorlopig niet door te laten gaan. Dit is in lijn met het advies van RIVM. Deze maatregel gaat in vanaf vrijdag 12 maart.

Bestuur · 06. maart 2020
Na maanden offline geweest te zijn, is RKDOS weer voorzien van een hagelnieuwe website. Een mooie aanleiding voor de verschillende afdelingen om alle informatie eens zorgvuldig na te lopen en te actualiseren.
Freerunning · 21. februari 2020
Op dit Freerunning event in Turncentrum Kampen kwamen veel jongens en meiden af. Sommigen waren al bekend met de sport, maar er waren er ook een stel die eens kwamen kijken wat het is.

Turnen Heren · 26. november 2019
Afgelopen zondag 17 november 2019 kwamen 8 herenteams van RKDOS (29 turners, 10 gastturners) in Sittard in actie tijdens het Bondskampioenschap voor teams.
Freerunning · 06. oktober 2019
De scholieren die zich hadden aangemeld, mochten allemaal vier keer meedoen. Zo konden ze zelf kijken of de sport iets voor hen zou zijn. De kinderen hebben in elk geval een hoop plezier gehad.

Freerunning · 22. augustus 2019
Na de zomervakantie start het project ‘Jeugd in Bewegen’ van de gemeente Kampen. Basisschoolleerlingen in de gemeente Kampen kunnen heel september gratis kennis maken met freerunning.
Freerunning · 10. januari 2017
RKDOS heeft in samenwerking met Hollander Sport & Support, Freerun Academy en met medewerking van KNGU district Oost op maandag 2 januari de eerste editie van Freerun Event Kampen georganiseerd.