De Grote Clubactie
Springen · 15. september 2021
De Grote Club Actie is de makkelijkste manier om extra geld voor je club te verdienen. Deze week krijg je de verkoopboekjes via je trainer en zaterdag 18 september mag je beginnen met loten verkopen!

Jump In in de turnhal
Freerunning · 05. september 2021
Zondag 5-9 is er weer een Jump In in de turnhal (achterkant Reevehal), dit keer met trainer Sansho. Dat betekent een hoop fun in de foampit en op de airtrack. Verder leert hij jullie nieuwe skills & tricks.

Seizoen 2021-2022 van start!
Freerunning · 31. augustus 2021
Vandaag, dinsdag 31 augustus, is het nieuwe seizoen van start gegaan! Trainer Thijs maakte er de eerste trainingen een feestje van in de gymzaal van het Pieter Zandt in IJsselmuiden. We zagen een heel aantal nieuwe gezichten, en daar worden we altijd blij van.

Lessen weer van start
Springen · 22. augustus 2021
De vakantie is voorbij, dus alle lessen gaan weer van start!

Ouder & Kindgym · 31. mei 2021
Vrijdagochtend werden de ouderkindlessen voor het laatst gegeven door Sandra Klappe. Na 18 jaar bij RKDOS dit met plezierig gedaan te hebben, was die ochtend de afsuitles met glijbaan, hindernissen, liedjes en traktatie van juf Sandra. Ook waren er bloemen van het bestuur. Wat gaan de kinderen haar missen! Dank voor alle leuke jaren... Sandra draagt het stokje over aan Dewi van Eeden.

Weer binnen sporten!
Bestuur · 17. mei 2021
De coronacijfers gaan de goede kant op waardoor maandagmiddag is besloten dat de aangekondigde versoepelingen door kunnen gaan. Dit is fantastisch nieuws: we mogen weer binnen sporten!

buiten trainen met toestellen!
Springen · 27. april 2021
We waren natuurlijk al een tijdje aan het trainen in de buitenlucht, maar dat was zonder toestellen. Goed nieuws, want vanaf aankomende week mogen wij buiten gaan trainen met toestellen!

Freerunning weer van start!
Freerunning · 23. maart 2021
Goed nieuws! Vrijdag 23 maart begint freerunning weer. En wel in de gezonde buitenlucht van de atletiekbaan in Kampen.

Buiten trainen
Springen · 06. maart 2021
Helaas mogen we nog niet trainen in de zaal, maar kinderen en volwassenen tot 27 jaar mogen wel weer buiten sporten.

ONLINE CLINIC - Frontflip
Freerunning · 02. februari 2021
Veeg die trampo maar even schoon want deze week gaan we de frontflip oefenen! Als je nou geen trampoline bij de hand hebt, kun je ook een matras op de grond leggen. Omdat een matras niet veert kun je stap 3 overslaan. Maar als je matras lekker zacht is, bijvoorbeeld door er twee op elkaar te leggen, kun je best met stap 4 aan de slag hoor.

Meer weergeven