Bestuur

Bestuur · 25. maart 2020
Dit betekent dat er tot 1 juni geen wedstrijden, congressen, (bij)scholingen, festivals, evenementen en toernooien mogen worden georganiseerd.
Bestuur · 20. maart 2020
Alle officiële wedstrijden voor dit seizoen gaan niet meer door. Qua sportieve prestaties betekent dit dus helaas einde seizoen. Over het hervatten van lessen hebben wij nog geen enkel nieuws. Voorlopig geldt een totaal verbod t/m 6 april. Zodra er meer bekend wordt, informeren wij u direct.

Bestuur · 17. maart 2020
Naar aanleiding van de persconferentie van zondag 15 maart zijn wij verplicht om al onze activiteiten te staken tot en met 6 april 2020. Dit is een verlenging van de eerder genoemde termijn.
Bestuur · 12. maart 2020
Op advies van KNGU en NOC-NSF heeft het bestuur besloten alle clubactiviteiten (trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen enzovoort) t/m 31 maart 2020 voorlopig niet door te laten gaan. Dit is in lijn met het advies van RIVM. Deze maatregel gaat in vanaf vrijdag 12 maart.

Bestuur · 06. maart 2020
Na maanden offline geweest te zijn, is RKDOS weer voorzien van een hagelnieuwe website. Een mooie aanleiding voor de verschillende afdelingen om alle informatie eens zorgvuldig na te lopen en te actualiseren.